Over ons

Healthiair komt voort uit een organisatie waar we ruim 35 jaar ervaring hebben in de ventilatie techniek. Als specialist op het vlak van luchtbehandeling en luchtverdeling hebben wij in deze periode een specialisme en ruime ervaring opgebouwd op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Naast de advisering en berekening is er ook een montage en service dienst waar we de bedachte ideeën, met eigen personeel, uit kunnen voeren.
Wij zijn dus een partij die het gehele traject kan uitvoeren, vanaf de tekentafel tot aan de oplevering. Dit heeft ook zijn weerslag op de kwaliteit van de uit te voeren diensten.

Sinds 1989 doen we al zaken met onze rooster en luchtbehandelingskasten producent, die met de tijd is meegegaan en allerlei slimme producten heeft ontwikkeld gebaseerd op de vraag uit de Noord Europese markt. Met name in Zweden is de markt voor luchtbehandeling en verdeelapparatuur altijd al een voorloper geweest in het door ontwikkelen van bestaande systemen. Deze systemen blinken uit in het lage energie verbruik en de mogelijkheid om de systemen te koppelen aan gebouw beheersystemen. Dit gaat zelfs zo ver dat de vraag naar ventilatie, verwarming en zelfs licht aangestuurd kan worden door de sensoren die in de producten zitten. De verbruikskosten en levensduur van energie en producten zoals verlichting, kunnen hiermee verlengd worden. Daarnaast zijn alle producten geschikt om inwendig gereinigd te worden. Allemaal ontwikkeld vanuit het oogpunt op duurzaamheid.